Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 1/2018

Parahin jäsen

Vasa Navigationssällskap – Vaasan Navigaatioseura r.y:llä on menossa 61 toimintavuosi ja samalla vuosi, jolloin jokunen asia toiminnassamme tulee muuttumaan.

Suurin muutos on, että seuramme on ottanut käyttöön uudet ”raikkaammat” kotisivut, www.vanaviga.fi. Uusien kotisivujen tarkoituksena on toimia aktiivisena tiedonvälittäjänä seuran jäsenille. Kotisivulla julkaistaan tietoa ja uutisia seuran tapahtumista ja mitä on suunnitteilla. Käy katsomassa mitä sieltä jo tähän mennessä löytyy.

Seura on kevään aikana vaihtanut jäsenrekisteri ohjelmansa. Uusi ohjelma helpottaa jäsenasioiden hoitamista ja laskutusta. Vanhan ohjelman toiminta alkoi loppuvaiheessaan olla kovin epävarmaa ja aiheutti erilaisia ongelmia tiedon kulussa jäsenille. Seuran hallitus pahoittelee näistä ongelmista aiheutuneita haittoja ja toivovat jäseniltä ymmärrystä asian suhteen.

Te, jotka jo olette ilmoittaneet sähköpostiosoitteenne, tulette lähiaikoina saamaan sähköpostia osoitteesta

”Vasa Navigationssällskap – Vaasan Navigaatioseura rf flomembers@floapps.com” Ja otsikolla

”Vasa Navigationssällskap – Vaasan Navigaatioseura rf – aktivoi jäsentietosi”.

Aktivoimalla jäsentiedot seuran jäsenrekisteriin voi jokainen jäsen muuttaa yhteystietojaan ja lisäksi kirjata mitä navigaatio kursseja on suorittanut. Tarkista myös roskapostilaatikkosi, että tiedotteet eivät ole vahingossa joutuneet sinne.

Tämä jäsenkirje ja jäsenmaksun laskutus vuodelle 2018 ovat ensimmäinen uuden jäsenrekisteriohjelman avulla tehtävä suurempi lähetys.

Vaasan Navigaatioseura on aloittanut yhteistyön Vaasan Meripuolustuskillan (MPK-Vaasa) kanssa tarkoituksenaan ensi vuodesta lähtien järjestää käytännön veneenkuljettaja koulutusta. Lisätietoa yhteistyökuvioista tulee syksyn aikana.

Navigointikursseja tullaan järjestämään Vaasassa sekä suomeksi että ruotsiksi ja Mustasaaressa ruotsiksi.

Tämän toimintavuoden aikana Vaasan Navigaatioseuran hallituksessa toimivat seuraavat henkilöt

Kommodori Ann Christine Sjöblom         Vara kommodori ja sihteeri Kari Lapveteläinen

Rahastonhoitaja Sten-Ole Lund                Jäsen Klaus Stenvall

Jäsen Johan Bertlin                                      Jäsen Jonny Sandvik

Jäsen Johanna Hagman                              Jäsen David Szymanski

Lämmintä ja ihanaa kesää aktiivisen veneharrastuksen parissa toivottaa

Vaasan Navigaatioseuran hallitus