Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 2/2018

Parahin jäsen

Vierailemme Vene-19 messuille Helsingissä 9. helmikuuta

Aiempina vuosina on tullut moitteita siitä että seura on tiedottanut messumatkasta turhan myöhäisessä vaiheessa ja hallitus on päättänyt toimia paremmin ja tiedotamme nyt hyvissä ajoin tulevasta matkasta.

Seura on varannut 20 matkaa Vene-19 messuille lauantaina helmikuun 9 päivänä ja tarjoaa niitä nyt seuran jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen 65€ hintaan henkilöltä. Jos tilaa on, voi myös jäseneksi kuulumaton tulla matkalle mukaan, hintaan 75€ henkilöltä.

Hintaan kuulee meno-paluu matka junalla sekä sisäänpääsy venemessuille. Matkalle voi ilmoittautua klikkaamalla seuraavaa linkkiä tai kirjoittamalla se webselaimeen: https://goo.gl/forms/nAEeHFkjn9h0SqPA3.

Vaasan Navigaatioseura järjestää matkan seuraavilla ehdoilla:

  • Vaasan Navigaatioseura r.y. myy matkan pakettina, joka sisältää meno-paluu junalipun Vaasa – Helsinki (Pasila) ja sisäänpääsylipun venemessuille. Juna- tai messulippua ei voi ostaa erikseen.
  • Lasku lähetetään s-postin kautta. Maksuaika 5 päivää. Jos s-posti on viallinen, matka myydään seuraavalle jonossa oleva henkilölle.
  • Ostettua matkaa ei voi palauttaa.
  • Jos matkustaja haluaa muuttaa matkan ajankohtaa, hän tekee sen itse ja maksaa itse mahdolliset lisäkustannukset.
  • Matka vahvistetaan vasta kun matka on maksettu ja näkyy seuran tilillä. Lippu lähetetään s-postin kautta matkustajalle.
  • Matkustaja vastaa itse omasta lipusta.
  • Eräpäivänä maksamaton matka myydään seuraavalle jonossa olevalle henkilölle.

Jos kiinnostus matkaa kohtaan on suurta voi seura koittaa hankkia lisää lippuja.

Aikataulu:
Vaasa – Helsinki (Pasila): 06:48 – 10:29 Helsinki (Pasila) – Vaasa: 16:24 – 20:10

Vaasan Navigaatioseuran hallitus