Jäsenkirjeet

Jäsenkirje 1/2000

Kevään tutkintotilaisuus

Kun tämä kirje postitetaan on kevään tutkintotilaisuus jo takanapäin. Vasa Arbiksessa 14. huhtikuuta järjestettyyn tutkintotilaisuuteen osallistui yhteensä 40 laivurikokelasta, joista 10 suoritti saaristolaivurin, 23 rannikkolaivurin ja 7 tähtitieteellisen navigoinnin tutkinnon.

Laivuridiplomien jakotilaisuus

Diplomien jakotilaisuus pidetään 16. kesäkuuta klo 18 ravintola Segelissä, jossa navigaatioseura tarjoaa pullakahvit. Diplomien luovutuksen jälkeen on mahdollisuus lunastaa kokardeja, arvomerkkejä, pätevyysviirejä ja muuta kipparikamaa.

Huom! Diplomit pitää hakea henkilökohtaisesti.

Allt för sjön 2001 Tukholmassa

Perinteistä bussimatkaa VENE 2000 -messuille ei tällä kaudella eri syistä järjestetty. Sen sijaan suunnitelmissa on yhdistetty näyttely- ja teatteri-matka Tukholmaan keväällä 2001. Matkan järjestää Oravais Trafik, ja ilmoittautua voi suoraan matkan järjestäjälle, puhelin (06) 318 4000.

Tarkemmat tiedot aikataulusta ja ilmoittautumisajasta selviävät myöhemmin järjestäjän ilmoituksista paikallislehdissä. Muistakaa mainita navigaatioseuran jäsenyys ilmoittautumisen yhteydessä, jotta saisitte matkanne edulliseen jäsenhintaan.

Navigaatioseuralle kotisivu

Navigaatioseuralla on nyt oma Internet-kotisivu. Sisältö on toistaiseksi rajoitettu, mutta sitä tullaan laajentamaan. Kotisivu tulee sisältämään ajankohtaista tietoa seuran toiminnasta sekä helpottamaan yhteydenpitoa seuran jäsenten kanssa. Kotisivun osoite on http://gamma.nic.fi/~navis/, ja seuran sähköpostiosoite on navis@nic.fi.

Tutustukaa toki myös Navigaatioliiton kotisivuun: http://www.bananabit.com/naviga.

Navigaatioseuran hallitus 2000

Kommodori Stig Brink
Varakommodori Lars Kukkonen
Rahastonh., jäs.rek. Lars Tammelin
Sihteeri Yngve Svarvar
Jäsenet Ole Audas
Paul Håkans
Ulf Hägglund
Bengt Ståhl

Kesän perheregatta

Tämän kesän perheregatta on suunniteltu pidettäväksi lauantaina 1. heinäkuuta. Kokoonnumme regattapaikalla, Lat. 63° 28,8′ P, Long. 22° 25,2′ I, klo 14. Regattapaikalle veneellä tulevien avuksi regattaisäntä Sverre Sandås antaa seuraavat viitoitusvihjeet:

Uudet saaristoviitat (sinivalkoiset):

Länsimerkki 63° 29,7′ P, 22° 25,5′ I
Itämerkki 63° 29,3′ P, 22° 25,3′ I
Itämerkki 63° 29,05′ P, 22° 25,3′ I

Etelämerkki paikassa 63° 30,0′ P, 22° 25,7′ I puuttui kesällä 1999.

Myöhemmin yhteinen veneretki Stubbenin majakalle. Maanteitse regattapaikalle saapuneet voivat osallistua retkelle vuokraveneellä.

Ennakkoilmoitus kommodori Stig Brinkille, puhelin 321 1146, viimeistään 20. kesäkuuta.

Vuoden 2000 jäsenmaksu

Tämän jäsenkirjeen liitteenä on vuoden 2000 jäsenmaksun pankkisiirtolomake. Maksa jäsenmaksusi viimeistään 31.5. Muista viitenumero!

Ne seuran jäsenet, jotka eivät ole maksaneet vuoden 1998 ja/tai vuoden 1999 jäsenmaksuansa, saavat tällä kertaa pankkisiirtolomakkeen, jossa on kaksi tai kolme vuosimaksua. Ne jäsenet, jotka muistutuksesta huolimatta ovat jättäneet jäsenmaksunsa maksamatta yli kahdelta vuodelta, tullaan erottamaan seurasta vuosikokouksessa.

Hallitus haluaa tässä yhteydessä muistuttaa siitä, että arvomerkkien ja pätevyysviirien käyttö edellyttää navigaatioliiton jäsenseuran jäsenyys.

Ajankohtaista seuran toiminnasta

Muistakaa seurata Pohjalaisen seuratoimintapalstaa. Navigaatioseura tiedottaa tarvittaessa ajankohtaisista asioista seuratoimintapalstalla.